Σελίδες

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ.

Αμήχανος και φοβισμένος από τις πιέσεις που δέχεται από τους ξένους και ντόπιους επιτελείς που τον κατευθύνουν, ο Πρωθυπουργός της κοινωνικής λεηλασίας Α. Σαμαράς, με την τακτική του μαστίγιου και του καρότου, προσκομίζοντας καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, βγήκε να δικαιολογήσει τα νέα βάρβαρα μέτρα που τον διατάζουν να εφαρμόσει οι τοκογλύφοι δανειστές..

Στην κορύφωση της βάρβαρης και αδυσώπητης καπιταλιστικής κρίσης, με την κοινωνία γονατισμένη, μας ανακοίνωσε για πολλοστή φορά την ανάπτυξη που «έρχεται»
Η ύφεση στην Ελληνική οικονομία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Οι απολύσεις αυξάνουν την στρατιά της ανεργίας κι αυτός ανακοινώνει για πολλοστή φορά δήθεν μέτρα,- ασπιρίνες για τον καρκίνο – που θα στηρίξουν τους ανέργους. Οι άνεργοι δεν έχουν ανάγκη παρηγορητικών μέτρων που στην ουσία διαιωνίζουν την ανέχεια και την φτώχια τους. Έχουν άμεση ανάγκη να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειες τους με αξιοπρέπεια, τώρα.

Συνεχίζοντας εμονικά στις νεοσυντηρικές ιδεοληψίες του, προσπαθεί δήθεν να λύσει τα υπαρκτά προβλήματα στο δημόσιο τομέα βάζοντας εκβιαστικά διλήμματα στην κοινωνία προετοιμάζοντας την για απολύσεις στο δημόσιο. Παλιά γνωστή τακτική που προσπαθεί να φέρει τους ανέργους με τους εργαζόμενους σε αντιπαράθεση.

Τα προβλήματα του Δημοσίου που τα δημιούργησε το πελατειακό κράτος της παράταξης του και των συνεταίρων του δεv θα λυθούν με απολύσεις. Όσο για τους επιόρκους λειτουργούς του δημοσίου, που επικαλείται, ας ψάξει να τους βρει στους κομματικούς μηχανισμούς της Ν. Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, στους τρόφιμους Παπαγεωργόπουλους και Τσοχατζοπουλαίους.

Προσπαθεί να χρυσώσει το χάπι για την ληστρική φορολογία, συνεχίζοντας την ίδια ανάλγητη πολιτική. Σ΄ αυτή τη χώρα μέχρι τώρα πληρώνουν, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι φτωχοί. Παραμένουν σε φορολογική ασυλία οι ταξικοί του συνέταιροι- εφοπλιστές, βιομήχανοι, μεγαλέμποροι, καναλάρχες – και οι θυγατρικές των πολυεθνικών και των μονοπωλίων, που ζουν στο φορολογικό παράδεισο που λέγεται Ελλάς.

Λέγοντας μας τα χιλιοειπωμένα παραμύθια για την σωτηρία της χώρας με την παραμονή της στο Ευρώ και στην Ε.Ε., στην ουσία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να υπερασπίζεται τα ιδιοτελή συμφέροντα της τάξης του, που ταυτίζονται με το σκληρό πυρήνα του Ευρωπαϊκού κεφαλαίου, με τους τοκογλύφους «σωτήρες» δανειστές.

Είναι προφανές, ότι, εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι και οι φτωχοί και αυτός που εμφανίζεται ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων ΖΟΥΜΕ σε δύο κόσμους διαφορετικούς.
Ζούμε σε δυο διαφορετικούς κόσμους και θα απαλλαγούμε από την ανεργία, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, όταν στείλουμε, τον πρωθυπουργό, την τρικομματική του κυβέρνηση, τους εταίρους και τους όποιους επίδοξους διαχειριστές της κατάστασης στα αζήτητα της ιστορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου